Om

Lær med heste er stedet hvor jeg, Annette Laue, ønsker at dele min passion med alle der vil være med. Igennem en lang årrække har denne interesse for at forstå hvad der sker i hesten og imellem heste og mennesker været omdrejningspunktet i mit liv. I kraft af samspillet med hestene er jeg den jeg er i dag – og den udvikling fortsætter dag efter dag. Målet er at hjælpe andre finde sit sande potentiale sammen med hestene.

Når jeg ikke leger med heste er jeg lærer på Kegnæs Friskole 🙂

Annette underviser på Voksen SMH 2013

Annette underviser på Voksen SMH 2013

Lær med heste tilbyder:

Temadage i Lambjergskov hvor vi i en gruppe på max 8 deltagere med heste fordyber os i dagens emne. Via teoretiske input, demonstrationer og leg med egne heste er målet at hver enkelt deltager kommer et stykke videre ud af deres egen vej imod egne mål. Sammen kan vi i gruppen skabe et trygt rum med plads til at eksperimentere og gå af nye ukendte veje.

Har du idéer til emner til fremtidige temadage så giv endelig lyd! Har du lyst til at arrangere en temadag hos dig er det også muligt. Tag kontakt og vi finder ud af noget 🙂

Spas med heste (SMH)hvor vi i flere dage fordyber os i at være sammen med hestene og hinanden. Den typiske dagsrytme består i undervisning i hold på ridebanen om formiddagen, ture i skov/strand om eftermiddagen og hygge, bål, film mm om aftenen.
Hvert år afholdes 2 arrangementer: Voksen SMH (16-99 år) og SMH (7-15 år).

Hesteassisteret terapi hvor man med egne/mine heste udforsker hvad der sker i krop, følelser og hoved i forskellige situationer. Disse sessions tilpasses individuelle behov og fokus er primært at give plads til at være med det der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.