SMH

SMH 2020 – hestelejr for børn 7-15 år.

1.-5. juli

Pris: 2360,- inc kost, hø og overnatning.

SMH er Lær med hestes hestelejr for børn fra 7-15 år. Det er 4 døgn med masser af hestehygge på alle måder.

Hygge og samvær er nøgleordene for lejren hvor tryghed, ro og kontakt danner fundamentet for mødet mellem heste og mennesker. Når både heste og mennesker får tid og plads til at være lige præcis hvor de er, opstår et magisk rum hvor det bliver muligt at flytte sig og have det sjovt.

Vi leger på ridebanen eller agilitybanen om formiddagen. Fra jorden arbejder vi med at øge kvaliteten i samarbejdet, ro i maven, tryghed i udfordrende situationer og meget mere der gør det meget sjovere at ride. Få nye ideer til at udvikle kontakten mellem dig og din hest. Der er masser af spændende legesager på ridebanen samt en alsidig agilitybane til rådighed. Annette har masser af erfaring i at facilitere dialogen mellem hest og menneske, og er ligeledes kvalificeret til at håndtere det der måtte komme på spil i mennesket undervejs.

Eftermiddagene giver mulighed for at gå og ride ture i det fri. Vi har flere skove i umiddelbar nærhed og en hestevenlig strand er inden for rækkevidde. Drømmer du om at blive tryg på tur er der her et fællesskab der kan hjælpe dig på vej! Dette uanset om du går, kører eller rider – og hvilket tempo du foretrækker. Kunsten at mærke efter og ikke mindst turde handle på det man mærker er slet ikke så let som det lyder. Men i et fællesskab hvor dette er i centrum kan man trygt øve sig – og oven i købet ombestemme sig hvis man pludselig mærker situationen ændre sig.

Hestene bor i paddocks som er stillet op når I kommer. Der er hø eller wrap til rådighed, husk vandspand, evt hønet og regndækken i tilfælde af dårligt vejr. Menneskene indkvarteres på loftet (husk madras). Husk badetøj OG regntøj 😀

Har du lyst til at være med skal du melde til senest 1. Maj. Send en mail til annette@laermedheste.dk, fortæl gerne lidt om dig og din hest. Husk str på t-shirt! Tilmelding er bindende og gælder når deltagergebyret på 2360,- er modtaget på konto 2720 4396507914. Herefter refunderes dette kun hvis pladsen besættes til anden side. Ring gerne hvis du har nogen spørgsmål: 29723557 🙂 Begrænset mulighed for at leje en hest for de hurtige 😉

Klik her for at komme til begivenheden på Facebook.