Forbered din unge hest på et liv med mennesker

Trygge rammer og gode oplevelser til din unge hest

Den unge hest har brug for et trygt system at ‘læne’ sig op af for at blive tryg . Man kan sige at den bliver formet af den ramme den vokser op i – både i flokken og blandt mennesker. Derfor er det meget vigtigt hvilke oplevelser man giver den unge hest. 

Jeg kan hjælpe dig med at lære din hest hensigtsmæssige handlemønstre i sin omgang med mennesker. Lære din hest at forstå pres. Lære din hest at være tryg i nye miljøer. Lære din hest hvordan man lærer nyt. Lære din hest hvordan I kan gå på opdagelse sammen.

Jeg har også masser af redskaber til at hjælpe dig med at være tryg sammen med din unge hest. Hvordan du kan skabe situationer, hvor I får succes, og trygheden kan vokse. Hvordan du kan opdele det I gerne vil i mindre bidder, der er nemmere at lære for jer begge.

Fra jorden installerer vi de signaler, der på sigt skal bruges i ridningen. Når det er på plads bliver tilridningen en leg. Hestens bliver forberedt både fysisk, psykisk og mentalt på hvad den kan komme til at opleve i et liv med mennesker. Også tilvænning til alle mulige mærkelige ting. Når hesten er tryg ved det hele består tilridningen blot i at tilføje en rytter. 

Se det som en investering i jeres fælles fremtid. Jo mere solidt et fundament du bygger dit hus på, jo mere stabilt bliver huset. 

Jeg vil gerne tage del i jeres proces over tid. Hjælpe jer videre når I løber tør for ideer og har brug for nye input. Men tanken er, at jeg lærer jer, hvordan I kan gå vejen sammen. Lære sammen. Udvikle jer sammen. 

Prisen er 375/time inkl moms + kørsel hvis du bor mere end 10 km fra Lambjergskov. Kontakt mig for nærmere info ang kørsel, måske kan din undervisning kombineres med andre og på den måde blive billigere.