Trygge rammer og gode oplevelser til din unge hest

Den unge hest har brug for et trygt system at ‘læne’ sig op af for at blive tryg . Man kan sige at den bliver formet af den ramme den vokser op i – både i flokken og blandt mennesker. Derfor er det meget vigtigt hvilke oplevelser man giver den unge hest. 

Jeg kan hjælpe dig med at lære din hest hensigtsmæssige handlemønstre i sin omgang med mennesker. Lære din hest at forstå pres. Lære din hest at være tryg i nye miljøer. Lære din hest hvordan man lærer nyt. Lære din hest hvordan I kan gå på opdagelse sammen.

Jeg har også masser af redskaber til at hjælpe dig med at være tryg sammen med din unge hest. Hvordan du kan skabe situationer, hvor I får succes, og trygheden kan vokse. Hvordan du kan opdele det I gerne vil i mindre bidder, der er nemmere at lære for jer begge.

Fra jorden installerer vi de signaler, der på sigt skal bruges i ridningen. Når det er på plads bliver tilridningen en leg. Hestens bliver forberedt både fysisk, psykisk og mentalt på hvad den kan komme til at opleve i et liv med mennesker. Også tilvænning til alle mulige mærkelige ting. Når hesten er tryg ved det hele består tilridningen blot i at tilføje en rytter. 

Se det som en investering i jeres fælles fremtid. Jo mere solidt et fundament du bygger dit hus på, jo mere stabilt bliver huset. 

Jeg vil gerne tage del i jeres proces over tid. Hjælpe jer videre når I løber tør for ideer og har brug for nye input. Men tanken er, at jeg lærer jer, hvordan I kan gå vejen sammen. Lære sammen. Udvikle jer sammen. 

Se her hvordan jeg introducerer Juvel til rytter første gang

Juvel introduceres til rytter