Als rundt på hesteryg i uge 27

I år skal det være. Året, hvor jeg tager en gruppe med rundt på Rideruten Als, der starter meget tæt på, hvor jeg bor. Trygheden og fællesskabet kan ikke andet end at vokse på sådan en tur. 

På hesteryg 8. dage med 7 overnatninger ( ca 120 km.)

Jeg organiserer turen, så du skal bare møde op og være med. Der er styr på rute, overnatninger, forplejning af heste og mennesker samt transport af bagage. Jeg har ekstra hegn og strømarṕperat med, så du ikke skal bruge krudtet på at spekulere, men i stedet kan slappe af og nyde. Fokusere på alt det fantastiske, sådan en tur byder på, i stedet for det, der kan gå galt. Nyde og mærke, hvor godt det er at være i naturen sammen med hestene. Døgnet rundt. Det vil også være lidt dejlige overraskelser rundt omkring på ruten.

Vi vågner med udsigten til vores heste, der går og græsser. Måske har vi ligget og kigget på dem en vågen stund om natten i måneskinnet. Lidt vand i ansigtet, måske en dukkert. Morgenmad til alle. Alt skal pakkes sammen, og vi gør os klar til dagens eventyr. 

Velstimulerede heste og mennesker, der falder til ro i den rytmiske vandring. Tempoet er lavt og samtidigt ufortrødent. Vi holder græs-pauser undervejs, når hestene trænger. Når de bliver rastløse, fortsætter vi. Sammen mærker vi vores nomadiske rødder. Vi går og rider op til 20 km om dagen. Sanser vores omgivelser. Lydene, duftene og farverne i naturen. 

Vi ankommer til vores nye ‘hjem’ for natten. Går på opdagelse og indretter os. Pakker ud og sørger for hestene. Laver bål og får noget at spise. Funderer lidt over livet. Taler med hinanden. Mærker kroppen er brugt. Masser af bevægelse og frisk luft sætter sine spor. Vi går til ro efterhånden som soveposen trækker. 

Vi mødes hos mig i Lambjergskov lørdag 2/7 i løbet af formiddagen. Finder ro og organiserer de ting, vi skal have med på turen. Kl 12 spiser vi frokost og taler sammen. Deler vores drømme og virkelighed med hinanden. Investerer i det fællesskab, der skal bære os i ugen der kommer. 

Kl 14 begiver vi os på vej. Den første etape er ikke så lang, ca 6-7 km til høhotellet i Mjanghøj. Så er vi på ruten. 

– Søndag 3/7 rider vi til Egen. 

– Mandag 4/7 til Stevning Nor

– Tirsdag 5/7 til Mjels

– Onsdag 6/7 til Havnbjergskov

– Torsdag 7/7 til Stenkobbel

– Fredag 8/7 til Mommark 

– Lørdag 9/7 er vi tilbage i Lambjergskov.

– Der er 8 pladser på turen. Prisen 4500,- alt inklusiv. Ring og få en snak 29723557.

Du er tilmeldt og har sikret dig en plads når du har betalt depositum på 1000,- Restbetaling opkræves ca en måned før turen Depositum returneres ikke, men du er velkommen til at finde en anden til din plads. Det kan også være, jeg har nogen på venteliste, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Find begivenheden på Facebook her