Voksne må også tage på hestelejr

Træk stikket, og fordyb dig i samværet med din hest og andre hestetossede. Nyd, at der er tid til at sætte tempoet ned. Tid til at være sammen. Tid til at glemme tiden. Tid til at snakke. Tid til at lege med heste. 

Få hjælp til at tage skridt imod det, du drømmer om med heste. Annette bakker op og inspirerer. Fællesskabet bakker op og inspirerer. Dette rum er fyldt med muligheder.

Når man er tryg, og det dermed for alvor bliver sjovt at være sammen med hestene. Det er det, der er målet. At både du og din hest bliver trygge, så det bliver rart og sjovt at være sammen. Når både heste og mennesker får tid og plads til at være lige præcis, hvor de er, opstår et magisk rum, hvor det bliver muligt at flytte sig.

Det laver vi:

Vi leger på ridebanen eller agilitybanen om formiddagen. Fra jorden arbejder vi med at øge kvaliteten i samarbejdet, få ro i maven, tryghed i udfordrende situationer og dermed gøre det sjovere at være sammen med heste. Vi får nye ideer til at udvikle kontakten mellem dig og din hest. Der er masser af spændende heste-legesager på ridebanen samt en alsidig agilitybane til rådighed. Annette har masser af erfaring i at facilitere dialogen mellem hest og menneske og er ligeledes kvalificeret til at håndtere det, der måtte komme på spil i mennesket undervejs.

Eftermiddagene giver mulighed for gå- og rideture i det fri. Vi har flere skove i umiddelbar nærhed og en hestevenlig strand er indenfor rækkevidde. Drømmer du om at blive tryg på tur, er der her et fællesskab, der kan hjælpe dig på vej! Dette uanset om du går eller rider – og hvilket tempo, du foretrækker. Kunsten at mærke efter og ikke mindst turde handle på det, man mærker, er slet ikke så let, som det lyder. Men i et fællesskab, hvor dette er i centrum, kan man trygt øve sig – og oven i købet ombestemme sig, hvis man pludselig mærker situationen ændre sig.

Vi mødes fredag mellem 15-16 og slutter søndag kl 15. Der er 10 pladser på lejren efter først til mølle. Alle er velkomne uanset hesteerfaring. Hovedsagen er at man har lyst til at være sammen med hestene og hinanden. Begrænset mulighed for at leje en hest, 300,-

Pris pr næse 1875 alt inkl, også hø til hesten hvis man medbringer sådan en. Tilmelding foregår ved at sende en mail til annette@laermedheste.dk så får du betalingsinfo. Tilmelding er bindende og du har sikret dig din plads når du har betalt.

Læs mere om årets begivenheder her: