Hesteglæde – børn og voksne – samvær

Forældre/voksen-barn relationen og hesteriet rummer et kæmpestort udviklingspotentiale. Det er noget helt særligt at være sammen om at være sammen med heste.

Måske er barnet tosset med heste og vil gerne dele det med sin forælder eller en anden voksen? Måske er det den voksne der elsker heste og gerne vil dele dette med et barn. Måske har man en hest, måske ikke. Nogen har måske dårlige erfaringer i rygsækken. Der er plads til alle kombinationer.

Sammen med hestene mærker vi glæden, men vi bliver også udfordrede. Når vi kan sætte ord på hvordan vi har det, bede om hjælp, bakke hinanden op osv, får vi redskaber der kan bruges overalt i livet. Kan vi være ærlige sammen? Vise hinanden vores sårbarhed? Juble sammen når noget lykkes? Tro på at vi hver især kan lære at kunne noget vi ikke kunne før?

Alt dette er mulige resultater af en weekend med heste. Der er ikke noget man skal, men en masse man må. Invitationer til at finde kontakten med sig selv, hestene og hinanden. Nyde naturen. Lege med hinanden.

Det kommer vi til at opleve og lære
Pasning af hestene på folden
Omgang med frie heste, læse deres signaler og forstå floklivet.
Leg med heste på banen evt. med agilityforhindringer.
Ture i det fri, i skoven og på stranden
Hvordan fungerer heste?
Hvad sker der i mennesket når vi er sammen med hestene?
Hvordan kan man hjælpe sig selv og hinanden?

Medbring egen hest eller lån en på stedet. Overnat på loftet, i telt, shelter eller derhjemme. Jeg sørger for forplejning af både heste og mennesker.

Pris 2750,- for et barn og en voksen. Ekstra barn 1000,-

Vi mødes fredag mellem 15-16, slutter søndag kl 15.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til annette@laermedheste.dk så får du betalingsinfo. Tilmelding er bindende og du har sikret dig jeres plads når du har betalt.

Der er plads til 6 par på voksen-barn weekenden.

Læs mere om årets begivenheder her.