Hesteweekend for børn i September 2022

Jeg elsker at lave hestelejr og har gjort det i mange år efterhånden. Men der er lang tid fra sommer til næste sommer… Så jeg har fået en ide. Lad os mødes til en hesteweekend i september hvor der overnattes indendørs. Man må gerne tage sin hest med, men ellers deles vi om de heste vi har på stedet.

Vi skal lege med hestene på banen, tage på tur og selvfølgelig lege en hel masse med hinanden. Bålaften og filmaften er naturligvis også en del af mine planer <3 

Der vil være fokus på

  • Trivsel i børnegruppen og samarbejde
  • Forståelse af hestenes kropssprog 
  • Omgang med hestene på folden
  • Håndtering af heste fra jorden, agility
  • Hvordan heste og mennesker lærer nye og måske svære ting
  • Tryghed for heste og mennesker
  • Ridning, kommunikation med hesten fra ryggen

Annette er uddannet lærer og har mange års erfaring med heste og børn. Hun ved en masse om hvad der skal til for at børn lærer, samt hvordan man hjælper dem med at trives i en gruppe og sammen med heste.. Nogen bruger ordet hestehvisker om folk der kan kommunikere med heste uden at man tydeligt kan se hvad de gør. Om Annette er hestehvisker er et definitionsspørgsmål, men hun har i mange år udforsket hvordan heste føler, tænker og lærer. Det har givet hende masser af redskaber til at forklare hvad der sker i hesten og hvordan man kan gå i dialog med den på en måde den forstår. Hun har tillige en uddannelse i hesteassisteret terapi. Det betyder at hun kan håndtere og gøre noget med alle de følelser der uvægerligt kommer i spil når vi er sammen med hestene. Både de følelser vi har med hjemmefra og den der dukker op når der opstår en situation der udfordrer systemet. Læs mere om Annette og hendes tanker om heste på www.laermedheste.dk

Vi mødes fredag 16/9 mellem 15-16 og slutter søndag 18/9 kl 15. Der er 12 pladser på lejren efter først til mølle. Alle er velkomne uanset hesteerfaring og alder. Hovedsagen er at man har lyst til at være sammen med hestene og hinanden. Pris pr næse 1375 alt inkl, også hø til hesten hvis man medbringer sådan en. Søskenderabat: 50%.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til annette@laermedheste.dk så får du betalingsinfo. Tilmelding er bindende og du har sikret dig din plads når du har betalt.