Onsdage 15.30-17.30, torsdage 14.30-16.00.

Lær at være sammen med heste. Forstå hvad det er for nogle dyr vi er så fascinerede af? Hvorfor de reagerer som de gør? Hvordan man kan interagere med dem så de forstår?

Når man forstår bliver det nemlig trygt for børn at være sammen med heste. Hestenes handlinger bliver forudsigelige og sikkerheden kommer i top. Så får hesteglæden luft under vingerne og drømmene kan folde sig ud. Heste er jo fuldstændig fantastiske <3

Der vil være fokus på

  • Trivsel i børnegruppen og samarbejde
  • Forståelse af hestenes kropssprog 
  • Omgang med hestene på folden
  • Håndtering af heste fra jorden, agility
  • Hvordan heste og mennesker lærer nye og måske svære ting
  • Tryghed for heste og mennesker
  • Ridning, kommunikation med hesten fra ryggen

Annette er uddannet lærer og har mange års erfaring med heste og børn. Hun ved en masse om hvad der skal til for at børn lærer, samt hvordan man hjælper dem med at trives i en gruppe og sammen med heste. Nogen bruger ordet hestehvisker om folk, der kan kommunikere med heste uden, at man tydeligt kan se, hvad de gør. Om Annette er hestehvisker er et definitionsspørgsmål, men hun har i mange år udforsket hvordan heste føler, tænker og lærer. Det har givet hende masser af redskaber til at forklare hvad der sker i hesten og hvordan man kan gå i dialog med den på en måde, som den forstår. Hun har tillige en uddannelse i hesteassisteret terapi. Det betyder, at hun også kan håndtere og gøre noget med alle de følelser, der uvægerligt kommer i spil i mennesket, når vi er sammen med hestene. Både de følelser vi har med hjemmefra og dem, der dukker op, når der opstår en situation der udfordrer systemet.

Prisen er 500/måned og der er plads til  op til 10 deltagere. Søskenderabat 50%. Hold oprettes ved min. 5 deltagere. Ved 7-10 deltagere udvides tidsrammen fra halvanden time til to timer. Alle er velkomne uanset erfaringsniveau. Fra 7 år.

Tilmelding til Annette Laue på annette@laermedheste.dk så får du betalingsinfo. Ring gerne og få afklaret evt spørgsmål på 29723557. Lav evt en aftale og kom forbi og hils på hestene <3