Kontakt

Vil du lære med heste og har du lyst til at gøre det sammen med mig? Tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi ud af noget 🙂

 

 

Kontaktformular

Her bor vi

Lambjergsned 9,

6470 Sydals

Telefon: 29723557

E-mail: annette@laermedheste.dk

Kontonr: 2720-9029104449

CVR: 42815918

En kommentar

 1. Kæreste Annette,
  Har længe tænkt på, at jeg ville skrive lidt om mit udbytte af lejren hos dig i foråret. Og pludselig i dag stod det klart efter en fantastisk aften på ridebanen! Så her er mine ord endelig;)

  At (gen)finde kontakten…

  Vi HAR haft forbindelse, min tinker Max og jeg.
  Men af forskellige årsager var forbindelsen blevet svagere, nogle gange helt forsvundet, og jeg holdt mig i en periode til det sikre, det som jeg vidste jeg kunne uden at forkludre noget, nemlig at ride en tur i skoven. Der var dog heller ikke altid kontakt! Noget måtte altså ske…

  Det blev en særlig oplevelse at være på ”Spas med heste-lejr” hos Anette i foråret 2013. I Anettes hænder bliver læring gjort til leg, og der opstod en tryg og rolig stemning. Dette gjorde, at jeg kunne slippe tvivlen, om jeg gjorde det rigtige og kaste mig helhjertet ud i forsøget med at genfinde kontakten med Max.

  Annettes geniale pædagogiske metafor om ”at løfte telefonrøret” og vente på, at den anden siger ”hallo” før man begynder en samtale – skar det ud i pap for mig, at jeg af og til ”råbte” af Max, før han overhovedet havde løftet røret!

  Et helt specielt øjeblik opstod, da Max reagerede med et lille vrinsk i situation, hvor jeg roste ham med stemmen. Begges rør var løftet, forbindelsen var skabt, og der var klar kommunikation. Jeg bliver stadig rørt ved mindet! Oplevelsen blev den første i en ny række af fantastiske øjeblikke med min skønne Max, fordi linjen er genetableret;)

  Af hjertet tak til Anette og Aurica for at hjælpe Max og jeg på vej! Også tak til de skønne heste mennesker, som var med til at skabe den trygge stemning, der gjorde at leg og læring var muligt!