Utryghed skal tages alvorligt

Følelser dukker sjældent særlig belejligt op. Det er som regel ikke med begejstring, vi hilser dem velkomne, og vi jubler ikke når usikkerheden langsomt overtager systemet, og glæden forsvinder. Men det er ofte en del af vores hverdag med heste.

Det er helt normalt at være utryg med heste. Det er ikke altid den fornemmelse man har, det er ikke noget vi går og reklamerer med. Der er ikke så meget prestige i at skilte med hvordan man har det. Og da slet ikke når det ikke er noget, man er stolt af.

Jeg kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dit system virker. Hvorfor du reagerer med utryghed, og hvordan du kan håndtere det på en hensigtsmæssig måde. Det hjælper sjældent at slå sig selv oven i hovedet og holde lange taler om, hvad man selv og hesten burde kunne. Når man er utryg, hjælper det ikke at tage sig sammen. Når man er utryg skal man tage sig selv alvorligt.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan man gør det. Jeg kan hjælpe dig med at skabe ro i din hest, så du kan få nogle gode oplevelser at bygge på. Jeg kan være med til at åbne døre for jer, som I kan gå ind og ud ad med ro i maven. Hjælpe jer med at forstå hinanden. Skabe den dialog der skal til for at man kan vide hvordan hinanden har det. 

Prisen er 375/time inkl moms + kørsel hvis du bor mere end 10 km fra Lambjergskov. Kontakt mig for nærmere info ang kørsel, måske kan din undervisning kombineres med andre og på den måde blive billigere for dig.