En hestelejr for voksne

Træk stikket i 4 dage, og fordyb dig i samværet med din hest og andre hestetossede. Nyd, at der er tid til at sætte tempoet ned. Tid til at være sammen. Tid til at glemme tiden. Tid til at snakke. Tid til at lege med heste. 

Få hjælp til at tage skridt imod det, du drømmer om med heste. Annette bakker op og inspirerer. Fællesskabet bakker op og inspirerer. Dette rum er fyldt med muligheder.

Spas Med Heste er når man er tryg, og det dermed for alvor bliver sjovt at være sammen med hestene. Det er det, der er målet. At både du og din hest bliver trygge, så det bliver rart og sjovt at være sammen. Når både heste og mennesker får tid og plads til at være lige præcis, hvor de er, opstår et magisk rum, hvor det bliver muligt at flytte sig.

Det laver vi:

Vi leger på ridebanen eller agilitybanen om formiddagen. Fra jorden arbejder vi med at øge kvaliteten i samarbejdet, få ro i maven, tryghed i udfordrende situationer og dermed gøre det sjovere at være sammen med heste. Vi får nye ideer til at udvikle kontakten mellem dig og din hest. Der er masser af spændende heste-legesager på ridebanen samt en alsidig agilitybane til rådighed. Annette har masser af erfaring i at facilitere dialogen mellem hest og menneske og er ligeledes kvalificeret til at håndtere det, der måtte komme på spil i mennesket undervejs.

Eftermiddagene giver mulighed for gå- og rideture i det fri. Vi har flere skove i umiddelbar nærhed og en hestevenlig strand er indenfor rækkevidde. Drømmer du om at blive tryg på tur, er der her et fællesskab, der kan hjælpe dig på vej! Dette uanset om du går eller rider – og hvilket tempo, du foretrækker. Kunsten at mærke efter og ikke mindst turde handle på det, man mærker, er slet ikke så let, som det lyder. Men i et fællesskab, hvor dette er i centrum, kan man trygt øve sig – og oven i købet ombestemme sig, hvis man pludselig mærker situationen ændre sig.

Hestene bor i paddocks, som er stillet op når I kommer. Der er hø eller wrap til rådighed. I skal bare medbringe vandspand, evt. hønet og regndækken i tilfælde af dårligt vejr. Menneskene indkvarteres udendørs i telt,  shelter, trailer eller campingvogn. Husk at give besked, hvis der skal tages hensyn ift. kosten. Husk badetøj OG regntøj!

Tilmeld dig ved at sende en mail til annette@laermedheste.dk, og fortæl gerne lidt om dig og din hest. Skriv str på t-shirt hvis du vil have en. Du er tilmeldt og har sikret dig en plads, når du har betalt depositum på 1000,- Restbetaling opkræves ca en måned før lejren. Depositum returneres ikke, men du er velkommen til at finde en anden til din plads. Det kan også være, jeg har nogen på venteliste.

Ring eller skriv gerne, hvis du har nogen spørgsmål: 29723557  

Hvis du ikke selv har en hest, er der mulighed for at leje en dejlig hest gennem os.

Dato 12.-15. maj. Ankomst fra kl 15 torsdag, vi starter op i teltet kl 17. Afslutning søndag kl 15. 

Pris 2500 inkl moms, fuld forplejning for hest og rytter samt t-shirt.

Find begivenheden på Facebook her