Fra tid til anden må man tænke lidt kreativt og tage nogle hurtige beslutninger. Luna mente ikke at vores sædvanlige trailer var bred nok til hende, så derfor havde jeg lånt en anden og lidt mere luksuriøs model. Hvad gør man ikke for sin bedste ven? Da jeg 3 dage inden DHE-træffet opdagede at den trailer jeg havde lånt var for tung til min bil var gode råd derfor dyre. At sige til Luna at hun SKULLE være i den smalle trailer kunne jeg ikke få mig selv til, så blikket faldt på mine andre to heste Showtime og Stella der er nogle lidt smallere modeller. Pludselig stod det klart for mig at det var blevet Showtimes tur til at komme til DHE-træf.

Annette og Showtime til DHE-træf 2014

Annette og Showtime i agility, DHE-træf 2014

Hvad vi kunne finde på at vise i show-klassen havde jeg stadig ikke på plads, men det endte med at blive Showtimes historie vi fortalte i ord og billeder. Læs med her hvis du har lyst 🙂

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Jeg mødte dig for 2 år siden, forvirret og stresset – men gudesmuk som du jo er. Omgangen med mennesker var ikke nem for dig. En sensitiv hest som dig der tager alt ind har brug for hjælp til at finde ro. Det havde dine mennesker svært ved at give dig, og de begyndte at tro at du måske var syg. Sindsyg eller livsfarlig som det blev kaldt. Måske havde de på en måde ret, med alt for meget ophobet pres bliver man måske en slags syg? – Og helt bestemt livsfarlig…

Showtime i showklassen til DHE-træf 2014

Showtime i showklassen til DHE-træf 2014

En februar aften sidste år blev jeg ringet op. Dyrlægen skulle lige aflive en anden hest først og så var det din tur – med mindre jeg ville have dig altså. Stilhed – eftertanke – fulgt af en følelse af at vide – uden tvivl skulle du bo hos mig.

Jeg har ingen intentioner om at skulle redde hele verden, men med dig var det anderledes. For det føltes ikke som nogen der skulle reddes. Du rørte ved noget i mig som jeg fik lyst til at lære mere om. Som om du havde en gave til mig. Faktisk tror jeg at vi har haft nogle gaver til hinanden.

Annette og Showtime i showklassen til DHE-træf 2014

Annette og Showtime i showklassen til DHE-træf 2014

Jeg har for alvor fået lov til at mærke hvor hurtigt tingene går når man ikke har travlt. Hvor meget flow der er i at være i kontakt med sig selv og hinanden. Sammen med dig har jeg opdaget kontaktgymnastik som en vej til et hvilket som helst mål der drejer sig om at kunne en eller anden konkret øvelse.

Tænk sig at vi er sammen her til DHE-træf – du og jeg. At du kunne køre herop alene i traileren – at du kan være her med alle der impulser der er overalt. At vi kunne tale sammen i dag på agilitybanen – også når jeg sad på din ryg. Det er så kæmpestort.

Annette og Showtime rider trail, DHE-træf 2014

Annette og Showtime rider trail, DHE-træf 2014

Jeg beundrer dig for dit mod – og det smitter langsomt af på mig 🙂

Her er vi – sammen – med alt det der er os!