Kære hestetosser ude i det danske land 🙂

En god uge er gået af 2014 og planlægningen af forårets/sommerens aktiviteter er i fuld gang. Men inden det kommer så vidt er jeg bare nødt til at sige TAK for året der gik! Året hvor ‘Lær Med Heste’ for alvor blev et tilbud til hestenørder fra nær og fjern.

Hjemmesiden og Facebook-siden, der blev til i et øjebliks intens inspiration i marts, sparkede liv i det nye koncept ‘månedlige temadage’, som med stor succes er blevet afholdt 9 gange i løbet af året. Tak til alle jer der har deltaget, med og uden heste. Det har været magisk gang på gang at opleve en støttende og respekterende gruppe opstå af meget forskellige hestemennesker der ikke kender hinanden på forhånd. Det er godt nok noget! Jeg sprudler med idéer til hvad temadagene i 2014 kommer til at handle om, glæd jer 🙂

Spas med heste (SMH) er for 4. gang løbet af stabelen i 2013 for både voksne og små/store børn. At fordybe sig i samværet med sin hest med jævnaldrende i 3-5 dage er en gave der bringer masser af udvikling og venskaber opstår på kryds og tværs – også for den der står for det… Hold øjne og ører åbne, der åbnes for tilmelding til SMH 2014 den 15. januar kl 19.

I 2013 har jeg tilbragt meget tid på Tudsegård ved Holbæk, hvor jeg er i gang med en 2-årige uddannelse som hesteassisteret terapeut. Jeg lærer en masse, især om mig selv og de mekanismer i os mennesker der har med traumer, følelser og kontakt at gøre. Til sommer er jeg færdig, og jeg glæder mig vildt til at udforske det der sker i os mennesker, når vi arbejder med hestene og kontakt. Potentialet er intet mindre end fantastisk!

Som nævnt er planlægningen af 2014 i fuld gang. Planerne til og med juli er snart klar og offentliggøres midt i januar. 15. januar er ligeledes den dato man skal notere sig hvis ønsket er at deltage i SMH 2014. Der bliver åbnet for tilmelding pr mail lige netop den 15. januar kl 19. Der bliver ret sikkert rift om pladserne igen i år, så nu er I forberedte. Vær hurtige på tasterne!

Jeg glæder mig til endnu et fantastisk år i hestens tegn, hvor heste og menneskers potentiale boostes i samværet og kontakten med hinanden. Vi ses derude!

Mange kærlige hilsener og ønsker om et godt 2014 til jer alle

Annette

 Harmoni i hesteflokken

Harmoni i hesteflokken