Annette og Stella til ringridning i Hørup 2007

For 7 år siden drog du videre til de evige græsmarker kære Stella ❤ Min store læremester her i livet. Jeg er dig evigt taknemmelig over den vej, du tog mig med ud på. Alt det jeg lærte om mig selv på den vej – og om livet. Tak 🙏

Lær med heste v. Annette Laue er din fortjeneste Stella. Du lærte mig, at det handler om at være sammen. At det gælder om at spille hinanden gode, i stedet for at lave hinanden om. Lytte til sig selv og hinanden. Tage det alvorligt, det man mærker. Finde veje – også når det er svært og det hele kan se umuligt ud.

Det er blevet min hverdag. At hjælpe heste og mennesker med at forstå hinanden. Med at finde glæden sammen. Nyde livet sammen. Børn og voksne, unge, små, store og gamle heste. Jeg lovede dig at ringene i vandet ikke stoppede da du døde. Og de er stadig i fuld gang.

Jeg lever min drøm. Folder mine vinger ud og gør det jeg er allerbedst til. Leger med børn og heste, unge heste, føl, usikre mennesker, trailere, hestelejre, agility, Horse Park. Riderute. Og meget mere.

Jeg føler mig levende ❤

Jeg gør det jeg er god til ❤

Jeg slår til ❤