Alle kan være med, når vi tager ud på rideruten. Store heste og små heste, unge heste og gamle heste. 10-20 km kan langt de fleste heste gå på en dag, også uden den helt vilde forberedelse. Det er ikke meget mere, end de går på egen hånd i et fornuftigt vandrefoldssystem. Tempoet er stille og roligt, og vi holder pause hver time. Hvis ikke man er ridehest, kan man komme med i snor – eller blive ryttervant undervejs. Mere om det i et senere afsnit.

Hvad med rytterne?

Rytterne i år var fra 11-65 år. Hovedsagen er at man har lyst til at komme på eventyr med heste. Vi hjælper hinanden med at blive trygge og få en god tur. 

Nogen har lyst til at sove i telt, andre i shelter og en enkelt er tosset nok til at sove under åben himmel 😀 Det er også muligt at blive hentet og sove hjemme, hvis man er fra lokalområdet. I det hele taget gælder det om at tænke muligheder. Der er meget der kan lade sig gøre hvis man bruger sin fantasi.

Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet. Og hvis drømmen er at komme på langtur med heste er der muligheder på rideruten. Den er nemlig for alle.