Dagsturene er mellem 15 og 20 km og foregår i skridt. Den første er noget kortere, så vi kan nå at mødes og stadig komme i gang med turen. Det tager 3-4-5 timer. Vi har ikke travlt og holder lige præcist de pauser, vi har brug for undervejs. 

Stig af hvis det føles godt

Ofte er der nogen der vælger at gå et stykke. Det kan have mange årsager. Måske får man ondt bagi, det kan sagtens ske når man er undervejs så mange timer. Eller også kommer vi forbi nogle glade heste, der synes det er spændende med sådan en flok fremmede heste, der er på tur. Uanset hvad så er opfordringen den, at mærke efter og lytte til det man mærker. 

Vær tro overfor dig selv

Det allerbedste er, at det har vi masser af tid til at øve. Masser af mulighed for gentagelser gør, at vi har mulighed for at tilegne os nye vaner. Lære nyt. I flok. Det sidste er vigtigt, fordi det er ind imellem svært for os at være tro overfor vores mavefornemmelse. Især hvis der er andre tilstede der synes noget andet.

Vær social eller alene

Når vi kommer frem til overnatningsstedet, er der tid vi selv er herre over. Når det praktiske er fra hånden kan man vælge at tage et hvil, snakke med de andre, tage en dukkert eller hvad man nu trænger til. Det kan være svært at mærke og prioritere egne behov, men det er vigtigt at kunne.