Jeg er færdig med at lave ridelejr!

Jeg nedlægger min ridebane!

Det er simpelthen slut med ridehold om eftermiddagen!

Kalven Kirsten fodres på hestelejr <3

Kalven Kirsten fodres på hestelejr <3

 

Jeg har simpethen fået nok af det ensidige fokus på ridning der er når mennesker er sammen med heste. Det gennemsyrer vores sprog i alt der har med heste at gøre. Man går til ridning hos en ridelærer på en rideskole – i en ridehal eller på en ridebane. Og er man heldig kan man komme på ridelejr om sommeren…

Er det virkelig det vi ønsker at fokusere allermest på i vores samvær med heste? At vi skal sidde på deres ryg? Og at vi først er lykkedes og er helt rigtige når vi kan sidde på deres rygge og gøre alt muligt?

Det er sådan det har været men er det sådan det skal være? Det er OS der bestemmer over fremtiden – og de ord vi vælger at bruge fortæller en masse om hvad vi tænker, ja om vores syn på verden og vores værdier.

Hestelejr på hestebanen

Hestelejr på hestebanen

Så i stedet for at lede efter forandringen ude i verden og blive utålmodig over at det ikke sker vil jeg starte hjemme hos mig selv. Så det er på HESTEBANEN jeg leger med HESTEHOLDET. Hvor de naturligvis gerne må ride på hestene hvis det føles godt og rart for begge parter. Og Spas med heste er en HESTELEJR! Jeg ved at det bliver en bedrift der er sværere end et rygestop at ændre mine sprogvaner, men jeg er fast besluttet på at det er de ord jeg har lyst til at bruge.

Det føles befriende og som om alt er muligt. Jeg bliver helt ydmyg ved tanken om hvor stor magt vi har når vi starter hjemme hos os selv. Muligheder!

Hesteholdet på tur

Hesteholdet på tur

Vil I være med?